Zodra ik op vakantie ben loop ik eigenlijk constant met m’n smartphone of fototoestel in de hand, en maak ik echt overal foto’s van. Eenmaal thuis zet ik ze op m’n laptop, publiceer ik er een paar op deze blog of Instagram en verder gebeurt er weinig mee. Best zonde eigenlijk, als je je bedenkt dat je er tal van mooie dingen mee kan doen.

Eerder dit jaar kreeg ik de vraag van Fotocadeau of ik één van hun fotoproducten wilde testen. Ik koos voor de fotopuzzel, want die had ik al een paar keer voorbij zien komen. Na veel twijfelen koos ik voor een foto van Beynac-et-Cazenac, één van de mooiste dorpen in de Dordogne waar ik in september 2021 ben geweest. Deze leek me vooral qua kleuren perfect voor een puzzel. 

Een fotopuzzel bestellen

Het bestelproces is erg simpel. Je hoeft enkel je product te selecteren en je foto te uploaden. Al met al ben ik nog geen 5 minuten bezig geweest. Na het uploaden van je foto kun je kiezen voor een extra check. Dit betekent dat er iemand naar je foto kijkt om te zien of de kwaliteit goed genoeg is voor je puzzel. Ik kreeg na het bestellen al snel een mailtje dat de foto was goedgekeurd en dat mijn product gemaakt zou worden.

Fotopuzzel doos

De fotopuzzel 1000 stukjes kun je hier zelf maken.

Tip: Heeft iemand je een mooie foto gestuurd via Messenger of Whatsapp bijvoorbeeld? Dan kan het zijn dat de kwaliteit verloren is gegaan. Ook na het bewerken van je foto met bepaalde software moet je de foto in de hoogste resolutie opslaan. 

Levertijd

Het duurde ongeveer 2 weken voor ik de puzzel in huis had, maar hier zaten wel een paar feestdagen bij. De uiterlijke leverdatum die aan het einde van de bestelling in beeld kwam is netjes gerespecteerd en na verzending ontving ik een track&trace code. Als je dit product als cadeau voor iemand wil kopen, raad ik je aan om niet te lang te wachten met bestellen zodat je zeker weet dat het op tijd binnen is.

Lees ook:  Wandelapp Reviews - De beste wandelapps
Fotopuzzel stukjes

Kwaliteit van de fotopuzzel

De puzzel werd in een mooie doos geleverd met hierop de foto, het aantal stukjes (1000) en het formaat (68 x 48 cm). De stukjes zien er netjes uit, en ook de kleuren zijn mooi en duidelijk. Ik ben dus heel tevreden over de kwaliteit, en zie geen verschil met klassieke puzzels van bekende merken. 

Fotopuzzel

Wat kun je doen met vakantiefoto’s?

Natuurlijk is dit slechts één van de vele dingen die je met je vakantiefoto’s kunt doen. Zo kun je de tijd nemen een fotoboek te maken, of een unieke collage bijvoorbeeld. Hier kun je ook toegangskaartjes, boardingpassen en andere kleine papieren souvenirs aan toevoegen. Om je favoriete plaatje altijd bij je te hebben is de sleutelhanger met foto van Fotocadeau ook een goede optie. Dit is tevens een leuk klein cadeautje. 

Fotopuzzel stukjes

Dit artikel betreft een samenwerking. Ik heb de fotopuzzel gratis ontvangen, maar ik deel mijn eerlijke mening.

Misschien vind je dit ook leuk:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *